Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Zašto je celuloza najčešće je najbolji izbor za automobilski Filter medija?

- Jan 01, 2016 -

U većini podmazivanje, goriva i zraka filtar aplikacija, celuloza medija je bolji izbor od sintetička sredstva. Opet, razlog uglavnom se odnosi na kapacitet ili filtar život. Objasniti zašto, potrebno je opis proces filtriranja.

Celuloza automtoive filter medija se proizvodi sa vlaknima različite veličine. Na gornji sloj medija, vlakna su fluffed, nego zbijen dolje.

Kada tekućina i kontaminanti su prošli kroz medije, mnoge čestice prikupiti na paperjast vlakna na površini i ne putuju dalje u list. Ovo se naziva "adsorpcija" jer čestice pridržavaju vlakna.

Više ovo odvajanje tehniku koja se odnosi na medije, više malih čestica može se odvojiti prije nego dođu do malih pora u zaslon strane medija. Ovaj uspomena te male čestice od uključivanja u medijima.

Još jedna prednost celuloza filter medija je da mediji obično će biti deblji. Deblji je, više vremena čestice provesti putujući kroz medije. Svaki put tekućine mijenja smjer oko vlakana, čestice zamah ih stalno putuju u istom smjeru će i oni prelaze na vlakna.

Ovo odvajanje čestica se naziva "padanje". Kao i kod adsorpcije, više udar koji se odnosi na medije, više čestica su odvojeni bez plugging čvrsto porni prostor na strani zaslona.

Sintetička sredstva odvojena neke čestice s adsorpcija i padanje, ali glatka vlakna ne zadržavaju čestice na mjestu i oni su isprati tekućinom putuju kroz medije. Sintetička sredstva prvenstveno koristi se čestica odvajanje tehnika "usmjeriti presretanje poziva." Ovo je kako većina ljudi misli da sve filtriranje se radi.

Usmjeriti presretanje je jednostavno odvajanje čestica prolazi tekućina kroz pora prostore koji su dovoljno mali da ih uhvatiti. Međutim, nakon što sve pore su čep s zagađivača, filtar uključen i njegov život je gotov.

Jer celuloza medija je bolji u adsorpcija i padanje, to može ukloniti više kontaminanata od stakla sredstva bez plugging u svim pora.

Sintetička sredstva kreiranja prednosti celuloza medija? To ostaje da se vidi. Činjenica je da celuloza medija i staklo mediji imaju mjesto na trzistu filtar.

Related Products