Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Gorivo Filter medija povezanih u seriju između pumpa za gorivo i gas tijelo ulazni priključak

- Oct 23, 2017 -

Gorivo Filter medija je spojen u seriju između pumpa za gorivo i gas tijelo ulazni priključak. Uloga medija filtar goriva sadrže gorivo u Željezni oksid, prašinu i druge čvrste krhotine uklonjene kako bi se spriječilo goriva sustav priključiti (posebno mlaznica). Smanjuje mehaničko trošenje, osiguravaju stabilan rad motora, poboljšati pouzdanost. Struktura goriva čine aluminijska ljuska i na kruti nosač od inoxa, koji se sastoji od visoke učinkovitosti filtar papir na nosač, i filter papira je krizantema u obliku povećati cirkulaciju područja. EFI filtar ne može se koristiti sa filtera ulja.

Kao na EFI filtar često izdržati tlak goriva 200-300KPA, filtar tlačna čvrstoća je općenito potrebno do više od 500KPA i filtera ulja nije potrebno za postizanje visokog tlaka.

Klasifikacija medija filtar goriva

1, dizelskog filtra

Struktura filtera Diesel je otprilike isto sa filtera ulja, postoje dvije vrste izmjenjivih i montirani vijak. Svoj rad tlaka i ulje temperatura zahtjevi su puno niži od filtera ulja, a njegov filtracija učinkovitost zahtjevi su mnogo veći od filtera ulja. Dizelski filter filtar pomoću filter papira, ali korištenje deke ili polimernih materijala.

Dizelskog filtra mogu se podijeliti u dvije vrste:

(1), dizel vode razdjelnika

Diesel vode razdjelnika je važnu funkciju razdvajanja dizel vode. Voda za gorivo sustav dizel motor je izuzetno štetan, korozija, nositi, gorivo Filter medija zaglavi i čak i pogoršati proces izgaranja dizela. Više od tri emisije motora na odvajanje vode veći zahtjevi visoki zahtjevi na potrebu za korištenje visokih performansi filtrirati medija.

(2), fini filter dizel

Dizel ulje filtar se koristi za filtriranje malih čestica u dizel, u zemlji više od tri emisije dizel motor je uglavnom za efikasnost filtera čestica 3-5 mikrona.

2, filtar za benzin

Filtar za benzin s karburator i EFI točaka, korištenje karburator benzinski motor, benzin filter se nalazi u strani pumpe uvoza, Radni pritisak je mala, gorivo Filter medija općenito korištenje plastike ljuske, EFI motor benzin filtar se nalazi na utičnicu strani pumpe i ima visok pritisak, obično s metalnim kućištem. Benzin filter filtar pomoću filter papira, ali i korištenje najlonske tkanine, polimernih materijala.

Filtar za benzin kao načinu izgaranja motora benzin i dizel motor se razlikuje od Opći zahtjevi kao dizelskog filtra oštre, tako da cijena je jeftin.

3, prirodni plin

Prirodni plin je naširoko koristi u metalurgije, kemijske, nafte, papir, lijekova, hrane, rudarstvo, električne energije, grad, dom i ostalih plinskih polja. Plin je neophodan uređaj za transport medija cjevovoda, obično instalirani na kraju ulazni ventil, ventil za odušak, lociranja ventila ili neki drugi uređaj, gorivo Filter medija kako bi se uklonili nečistoće u mediju za zaštitu ventila i opreme koristi, smanjiti troškove održavanja opreme.


Related Products