Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Princip i održavanje medija za filtriranje goriva

- Jul 21, 2017 -

Načelo i održavanje medija za filter goriva

Niz medija za filter goriva nalazi se na liniji između pumpe za gorivo i ulaznog uloška kućišta leptira za gas. Uloga medija za filtriranje goriva je da sadrže gorivo u željezovom oksidu, prašinu i druge čvrste ostatke uklonjene kako bi se spriječio priključak sustava goriva (posebno mlaznica), smanjuje mehaničko trošenje, kako bi se osiguralo stabilan rad motora radi poboljšanja pouzdanosti. Struktura plamenika goriva je aluminijska ljuska i nosač od nehrđajućeg čelika, u nosaču s visokoučinkovitim filter papirnim komponentama, filter papir u obliku krizantema, kako bi se povećala površina toka.

Filtar za izbacivanje ne može se koristiti s filtarom rasplinjača. Budući da EFI filtar često podnosi tlak goriva od 200-300 kPa, općenito je potrebna čvrstoća filtarskog tlaka da dosegne 500 kPa iznad, dok filtar rasplinjača nije potreban za postizanje takvog visokog tlaka. Filter filtera mora se zamijeniti svakih trideset tisuća kilometara. Ako je sadržaj onečišćenja gorivom velik, potrebno je skratiti putnu udaljenost. Strelica na kućištu medija za filtar goriva označava smjer strujanja goriva i nije dopušteno ispiranje kada je filtar instaliran. Čak i ako je kratko vrijeme u flip stanju, također je potrebno zamijeniti održavanjem filtra zračnog filtra zraka u odjeljku za automobil na desnoj strani (tj. Desnog prednjeg kotača iznad položaja, s debelom mekom gumom crijevo pričvršćeno Crni kvadratni plastični okvir je). Metoda rušenja je vrlo jednostavna (dizajn je da se uzme u obzir praktičnost vlasnika često očistiti rušenje, opći modeli neće koristiti vijak fiksne): lagano razbiti smjer stražnje strane dva metala Katz, može se postaviti cijeli praznu kutiju, ukloniti filtar može se očistiti. Može se povezati s rukom debelog gumenog crijeva, s odvijačem odvijačem, ukloniti limenku; naišao je na druge prepreke, pažljivo uklonjen. Ako nemate iskustva, najbolje je zatražiti da se vratite natrag. Zračni filtar ovisno o korištenju okoliša svaka tri mjeseca ili nakon udaljenih dijelova pijeska i prašine, očistiti. Skinite filtar zraka iz prašine, puhnite ga visokotlačnom mlaznicom za zrak (pazite da ne budete preblizu ili koristite pumpu za bicikle ili mekom četkom). I otpuhajte kutiju za usis zraka. Filtar za zrak ne smije se oprati; kut za usisavanje ne smije ostaviti vodu; preostali stari filter zraka mora se zamijeniti u vremenu. Rušenje mora zapamtiti proces, instalacija mora biti vrlo glatka, ako ne i zvonjava, trebala bi otkriti razloge za nastavak, bez upotrebe jake sile. Ako ste uistinu neizvjesni, ne možete postaviti filtar, sve dok kutija od komada, pokriti natrag do poklopca, natrag u cijev, pogon za popravak postrojenja neće biti problem.

Održavanje motora s unutarnjim izgaranjem uljnog filtra u procesu, prašina, metalni otpad, ugljik i ostala mehanička nečistoća nastavit će se miješati u ulje, a zrak i izgaranje ulja na oksidaciju ulja, ulje će postupno proizvoditi gumu, Mehanička nečistoća i koloidno miješanje također će formirati mulj, koji će ne samo ubrzati trošenje pokretnih dijelova, već i lako zaustaviti blokadu ulja. Kako bi se osiguralo čišćenje ulja, motor je opremljen uljnim filterom u sustavu podmazivanja. Trenutačno većina automobilskih motora koristi filtar za ulje za spin-on, koji je filtar za jednokratnu upotrebu koji se ne može ukloniti. Kod mijenjanja ulja mora se zamijeniti uljni filtar, inače će utjecati na kvalitetu maziva. Održavanje odabira ulja Opće ulje sastoji se od baznog ulja i aditiva u dva dijela. Većina baznog ulja je mineralno ulje, aditivi su metalni deterdženti, antioksidansi, inhibitori hrđe, pepeljeni disperzanti i poboljšivači indeksa viskoznosti. Dodavanje nekih posebnih kemikalija na ulje može poboljšati kvalitetu ulja, ne samo da smanjuje trošenje i habanje motora kako bi produžio život stroja, tako da je klip i komora za izgaranje čisto, ulje za podmazivanje i fini filter na šutnju manje, i može spasiti gorivo za zamjenu korištenja nafte kilometraža, opće razdoblje zamjene ulja do 10.000 km ili više. Općenito, benzinski motor velike brzine i nisko opterećenje, mali tlak podmazivanja, dizelsko motorno vozilo nisko opterećenje, visoki pritisak podmazivanja, dva zahtjeva različitih performansi ulja, tako da motor također ovisi o vrsti motora i dvije različite, jedan zove Benzinski motorni ulje, drugi nazivaju se dizelskim uljem, dva se ne mogu miješati. Što se tiče tržišta postoji benzinski motor također se može koristiti za diesel motora opće namjene ulja, njegova učinkovitost u susret dvije vrste prekida motora razine ulja, ona je također označena primjenjiv raspon razine ulja, a ne može se primijeniti na sve automobile ,


Related Products