Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Način korištenja papira za filtar zraka

- Jul 10, 2017 -

Način korištenja papira za filtar zraka

U eksperimentu koristite papir za filtar zraka zajedno s filterskim lijevkom i krpnim lijevkom i drugim instrumentima koji se koriste zajedno. Prije uporabe za savijanje papira za filtar zraka u odgovarajući oblik, uobičajena metoda je da papir za filtar zraka preklopite u sličan oblik. Što je veći stupanj preklapanja papira za filtriranje zraka, to je veća površina može pružiti, to je bolji učinak filtriranja, ali budite oprezni da ne preklopite previše i uzrokujete da se filtar pukne. Postavite drenažu staklene šipke na višeslojni filtar zračnog filtra, ravnomjerno, kako biste izbjegli uništavanje papira za filtar zraka.

Postupak rada papira za filtar zraka

1. Dvaput zaredom presavijte papir za filtriranje zraka na pola i preklopite ga u obliku kuta od 90 °. Dimnjak

2. Stavite presavijeni papir za filtriranje zraka, s jedne strane tri sloja, s druge strane sloja otvorenog, lijevka.

3. Filtar zraka u obliku lijevka u lijevak, Filtar zraka Isječak papira ispod ruba lijevka, ulijte vodu u usta lijevka, tako da mokri papir za filtar zraka i lijevak unutar zida, a zatim preostala voda izlije, za upotrebu.

4. Lijevak s papirnatim filtarskim papirom postavljen je na nosač za filtriranje (kao što je prsten na željeznoj platformi), čašica ili ispitna epruveta spuštena su u lijevak lijevka za primanje filtera, a vrh ljevak je smješten na zid spremnika.

5. Kada se tekućina ubrizgava u lijevak, desna ruka drži tekuću čašu, lijevu ruku drži staklenu šipku, dno od staklene šipke tijesnim lijevkom na tri sloja niske strane, tako da čašica usta u blizini staklene šipke prema protok tekućine kroz usta šalice, a zatim uz nagib staklene šipke, teče u lijevak, teče u tekućinu lijevka, površina tekućine ne može prijeći visinu papira za filtriranje zraka u lijevku.

6. Kada se tekućina filtrira kroz papir za filtriranje zraka i dolje u lijevak, provjerite da li tekućina teče niz stijenku šalice i na dno čaše. Inače biste trebali premjestiti čašu ili rotirajući lijevak, tako da je vrh lijevka pričvršćen zrnom sa zrncima, tako da tekućina polako poleti duž unutarnje stjenke posude.


Related Products