Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Važno je očistiti medij za filter goriva

- Oct 11, 2017 -

Važno je očistiti medij za filter goriva. Niz medija za filter goriva nalazi se u cjevovodu između pumpe za gorivo i ulaza tijela leptira za gas.

Uloga medija za filtriranje goriva je da uključi željezni oksid u gorivo, prašinu, kao što je uklanjanje čvrstih otpadaka, kako bi se spriječilo priključivanje sustava goriva (posebno mlaznica), smanjilo mehaničko trošenje, kako bi se osiguralo stabilan rad motora, poboljšala pouzdanost Struktura spremnika za gorivo sastoji se od aluminijske ljuske i stentnog nehrđajućeg čelika, stent je opremljen visokoučinkovitim filter papirnim komponentama. Kao filter papir u obliku slova da povećava cirkulaciju, EFI filtar se ne može koristiti s filtar rasplinjača univerzalno. Budući da EFI filtar često podnosi tlak goriva 200 ~ 300 kpa. Stoga, opći zahtjevi čvrstoće filtra za postizanje više od 500 kPa, filtar rasplinjača ne mogu zadovoljiti zahtjeve.

Medij za filter goriva mora se zamijeniti svakih 30.000 kilometara. Ako je sadržaj onečišćenja goriva velik, udaljenost vožnje treba biti odgovarajuće skraćena. Strelice na kućištu srednjeg filtera goriva označavaju smjer strujanja goriva, a kod ugradnje medija za filter goriva nije dopušteno okretanje. Čak i ako radi kratko vrijeme u flip, ona mora biti zamijenjena.


Related Products