Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Polje medija za filter goriva izmedu crpke za gorivo i ulazu tijela ventila ventila između cijevi

- Aug 03, 2017 -

Gorivo za gorivo Niz medija između pumpe za gorivo i ulaza tijela ventila prigušnice između cijevi. Uloga medija za filtriranje goriva je uključivanje goriva željeznog oksida, prašine i drugih krutih otpadaka, kako bi se spriječilo priključivanje sustava goriva (osobito mlaznica), smanjilo mehaničko trošenje, kako bi se osiguralo stabilan rad motora, poboljšala pouzdanost. Struktura spremnika goriva je aluminijska ljuska i stent od nehrđajućeg čelika, koji je opremljen visokoučinkovitim filtarskim papirom, filtarskim papirom u obliku krizantema, kako bi se povećala cirkulacijska površina.

EFI filtar se ne može koristiti s filtarom rasplinjača. Budući da se EFI filtri često izdrže tlak goriva od 200-300 kpa, stoga je općenito potrebna jačina pritiska filtra da dosegne više od 500 kPa, a filtar rasplinjača nije potreban za postizanje takvog visokog tlaka. Filtar za ulje mora se zamijeniti svakih 30.000 kilometara. Ako je sadržaj onečišćenja goriva velik, udaljenost vožnje treba biti odgovarajuće skraćena. Strelice na kućištu medija za filter goriva označavaju smjer strujanja goriva, a kada je filtar ugrađen, ne smije se okretati. Čak i ako radi kratko vrijeme, ona također mora zamijeniti održavanje filtra za zrak u položaju odjeljka za automobil na desnoj strani (to jest položaja desnog prednjeg kotača, debele mekane gumene cijevi pričvršćene na crna kvadratna plastična kutija je). Metoda rastavljanja je vrlo jednostavna (dizajn je olakšati vlasnicima automobila često ukloniti čišćenje, opći model neće koristiti vijke fiksne): Nježno razbiti smjer automobila na kraju dva metala Katz, može biti cijeli praznik filtarski okvir prema naprijed, uklanjanje filtra može se ukloniti. To može uključivati ​​gustu gumenu cijev na ruku, odvojiti cijevnu kartu s križnim vijkom i ukloniti sljedeću; Ako nemate iskustva, bolje je da zamolite nekoga da vas vrati. Filtar za zrak čisti okoliš svakih 1-3 mjeseca ili nakon dugog dijela pijeska prašine. Skinite filtar zraka iz prašine i pušite visokotlačnom mlaznicom za zrak (nemojte biti preblizu ili s pumpom za bicikle ili s mekom četkom). I otpuhajte ulaznu kutiju za zrak. Filtar za zrak ne smije se oprati; u spremniku ne smije biti vode; stari prazni spremnik mora se zamijeniti na vrijeme. Rušenje mora zapamtiti proces, instalacija mora biti vrlo glatka, ako ne i glatka, treba pronaći razlog za nastavak, ne trebate koristiti brutalnu silu. Ako je stvarno neizvjesno, medij za filtriranje goriva ne možete postaviti filtar, sve dok okvir za uklanjanje komada predmeta, pokriti poklopac, staviti natrag cijevi, voziti do servisna radionica neće imati problema.

Održavanje uljnog filtra u procesu motora s unutarnjim izgaranjem, prašinom, metalnim otpadom, zračenjem ugljika i ostalim mehaničkim nečistoćama nastavit će miješati s uljem, a zrak i izgaranje ispušnog plina na oksidaciju ulja također će postupno ulijevati ulje proizvode glialne, mehaničke nečistoće i koloidno miješanje također će formirati mulj, koji će ne samo ubrzati dijelove trošenja, već i lako izazvati blokadu. Kako bi se osigurala čistoća ulja, motor je opremljen uljnim filterima u sustavu podmazivanja. Medij za filtriranje goriva Većina auto-motora trenutno koristi filtar za ulje s rotacijskim tipom, filtar za jednokratnu upotrebu koji se ne može prati. Kod zamjene ulja za podmazivanje, uljni filtar mora se mijenjati u isto vrijeme, jer će u suprotnom utjecati na kvalitetu ulja za podmazivanje. Održavanje odabira ulja općeg ulja sastoji se od osnovnih ulja i aditiva. Bazno ulje uglavnom koristi mineralno ulje, aditiv ima metalni deterdžent, antikorozivno sredstvo protiv kisika, sredstvo za uklanjanje hrđe, prašak bez pepela i modifikator indeksa viskoznosti i tako dalje. Ulje dodalo neke kemikalije s posebnim funkcijama može poboljšati kvalitetu ulja, ne samo da može smanjiti habanje motora i produljiti vijek trajanja stroja, tako da klip i komora za sagorijevanje čistača, podmazivanje uljne ceste i fine filtar na tihim stvarima manje , a može uštedjeti gorivo kako bi se produljila upotreba kilometraže za zamjenu ulja, općenito razdoblje zamjene ulja može doseći više od 10.000 kilometara. Općenito, brzina vrtnje motora je visoka i manje opterećuje, tlak maziva je nizak, dizel motora niži opterećenje, tlak podmazivanja je visok, sredstvo za filtriranje goriva i na zahtjeve ulja različite, tako da motor ulje također ovisi o vrsti druga i dva, jedan pod nazivom benzinski motorni ulje, drugi zvan dizel motornih ulja, ne mogu se miješati. Što se tiče tržišta, postoji ulje za opću namjenu koja se može koristiti i za benzinske motore i za dizel motore, a njegova učinkovitost zadovoljava preklapajuće vrijednosti razina motornog ulja pa tako pokazuje i primjenjivi raspon razine ulja, a ne sve automobili.


Related Products