Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Savjeti za održavanje medija filtera goriva

- Aug 03, 2017 -

Savjeti za održavanje medija filtera goriva

Medij za filtriranje goriva, njegova je uloga uključiti gorivo željezovog oksida, prašine i drugih krutih otpadaka, kako bi se spriječilo blokiranje sustava goriva. Može se vidjeti da ako održavanje medija za filter goriva nije učinjeno, to može utjecati na rad motora. Danas ćemo pogledati savjete o održavanju medija za filtriranje goriva, koliko često medij za filtriranje goriva radi dobre promjene?

Medij za filter goriva (filter) Ciklus zamjene Filtar za gorivo Preporučuje se medij za svaku 10,000 km zamjenu zamjenskog filtra za ulje spremnika za gorivo $ mil. Milijuna km zamjene. Možda postoji mala razlika u ciklusu održavanja između različitih modela.

Medij za filter goriva (filter) Zamjena ciklusa

Medij za filter goriva preporučuje se za svaku 10.000 km zamjenu, ugrađeni uljni filtar spremnika za gorivo zamjenjuje $ milijun milijuna kilometara zamjene. Različiti modeli ciklusa održavanja mogu biti malo drugačiji, a vaš automobil je specifičan kada treba zamijeniti održavanje, molimo vas da kroz funkciju "samoposluživanja" razumijete.

Veliko održavanje, sredstvo za filtriranje goriva općenito i ulje, strojno filtriranje, filtriranje zraka istodobno.

Instalacija i zamjena filtera je složeniji, a ne lako rukovanje, mora biti instaliran od strane stručnjaka.

Nužnost zamjene filtera goriva za gorivo (filter)

Filter medija za gorivo može se podijeliti na benzinske filtre i dizel filtre prema gorivu, a glavna uporaba domaćih vozila je benzinski filtri, filtriranje benzina i uljni spremnik ugrađeni i vanjski tip.

Korištenjem dobi vozila, povećanje kilometraže, dugoročni rad medija za filtriranje goriva, kako bi se postigao određeni životni ciklus, dovest će do brzine automobila, potrošnje goriva, povećanja šuma, performansi upravljanja i tako dalje.

Obavijesti o kupnji medija za filter goriva (plinski filtar)

1, kupnja robe prije, molimo provjerite modele automobila, pomak i ostale informacije kako bi se osiguralo da ispravan model za kupnju dodatne opreme. Možete provjeriti priručnik za održavanje automobila.

2, sredstvo za filtriranje goriva u glavnom održavanju, općenito i ulju, filtriranje stroja, filtriranje zraka u isto vrijeme.

3, izbor visokokvalitetnih medija za filtriranje goriva, loše kvalitete medija za filtar goriva često dovode do slabe opskrbe goriva, manjka električne energije ili čak plamena. Nečistoće ne filtriraju, a dugo vremena, sustavi za ubrizgavanje ulja i goriva također će oštetiti koroziju.

4, kada se brzina osjećaja očito smanjuje, ubrzanje motora je loše, automobil se ne može putovati, potrebno je misliti da je medij za filtriranje goriva možda blokiran, potrebu za pravovremenom inspekcijom.


Related Products