Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Proces održavanja medija filtera goriva koji je najvjerojatnije zanemariti problem

- Aug 16, 2017 -

Proces održavanja medija za filtriranje goriva koji je najvjerojatnije zanemario problem, medij za filtriranje goriva u procesu održavanja koji je podložan curenju ulja i nečistoćama filtra, nisu čisti i niz problema, ovi problemi su najranjiviji za filtriranje problema, mi Vožnja treba obratiti pažnju na automobil unutar strukture medija filtera goriva i problema motora.

1, neki će korisnici goriva Spremnik medija i proljeće položaj obrnuto, ili ih čak baciti, tako da se medij za filter goriva poklopac na uljnu rupu u otvorenom stanju, dizel se ne može filtrirati i izravno u pumpu za gorivo.

2, neki korisnici u održavanju sredstava za filtriranje goriva, sredstava za filtriranje goriva, filtarski dio gornjeg i donjeg brtvljenog gumenog podizača i uljnog napa, tako da filtar bez filtra kroz filtar i jaz između filtra i poklopca filtera filtar bez otpora, tako da filtar ne filtrira ulogu filtracije.

3, neki ljudi u održavanju dizelskih proizvodnih jedinica, otvaraju filtar i utvrdili da je unutrašnjost i filtar posebno čist bez ikakvih nečistoća i vlažnosti, tj. Korištenje ulja je vrlo čisto. Kao što svatko zna, ovo je lažni dojam, zbog filtriranog filtera koji je uzrokovan pretjeranim poreima, a filter papir nije igrao efekt filtriranja. Ako je korištenje procesa, utvrdio da je sustav dizel goriva od tri glavna preciznih dijelova, gorivo medij za filter, posebno utikač utikač ozbiljne trošenje i suza, to može biti uzrokovan loše kvalitete filtar.


Related Products