Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Medij za filter goriva je potrošni

- Jun 13, 2017 -

Medij za filtriranje goriva je potrošni materijal, u procesu uporabe vozila, potrebu redovitog održavanja zamjene, inače neće postići zaštitni učinak kvalificiranog. Detalje o zamjenskom ciklusu potražite u uputama svakog dobavljača filtera.

Važno je očistiti medij za filter goriva. Niz medija za filter goriva nalazi se na liniji između pumpe za gorivo i ulaznog uloška kućišta leptira za gas.

Učinak medija za filtriranje goriva je uklanjanje čvrstih krhotina kao što je željezni oksid i prašina u gorivu, sprječavanje začepljenja goriva (posebno mlaznica), smanjenje mehaničkog trošenja, osiguranje stabilnog rada motora, poboljšanje pouzdanost, gorivo Struktura se sastoji od aluminijske ljuske i nosača od nehrđajućeg čelika, stalak je opremljen visokoučinkovitim filter papirnim komponentama, filtar papir u obliku krizantema, kako bi se povećala površina toka, EFI filtar ne može biti s rasplinjačem Filteri su česti. Budući da EFI filtar često podnosi tlak goriva od 200 do 300 kPa. Zbog toga je otpor tlaka filtera obično potreban za postizanje više od 500 kPa, filtar rasplinjača ne može zadovoljiti zahtjeve.

Medij za filter goriva mora se zamijeniti svakih 30.000 km. Ako je sadržaj onečišćenja gorivom velik, potrebno je smanjiti putnu udaljenost. Strelica na kućištu medija za filtar goriva označava smjer protjecanja goriva i nije dopušteno ispiranje kada se instalira medij za filter goriva. Čak i ako se radi o kratkom vremenu, mora se također zamijeniti.


Related Products