Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Medij za filter goriva (medij za filter goriva) Kupnja

- Jul 21, 2017 -

Što treba učiniti tijekom ciklusa održavanja medija filtera goriva?

Količina vode akumulirane u primarnom filtru (filtar za razdvajanje ulja i vode) kada se gorivo ubrizgava svaki dan;

Nositi rezervni medij za filtriranje goriva kako bi se nosili s situacijom u kojoj se dodaje samo slabo gorivo;

Ne radi dugotrajnog filtra i koristite nisku filtra za preciznu filtra - ako će to uvelike skratiti pumpa za gorivo i životni vijek goriva;

Ako se koristi biodizel, provjerite da gorivo koje dobavlja dobavljač zadovoljava postojeće standarde goriva;

Za neku vrstu biodizela koju ćete koristiti, provjerite je li vaš motor dostupan;

Kada koristite vlastiti spremnik, najbolje je koristiti filtar za skladištenje ulja kako bi se osiguralo da gorivo koje se dodaje u vozilu nema kontaminata.

Zamjenski ciklus medija za filter goriva (medij za filtriranje goriva)

Preporuča se zamjena sredstva za filter goriva svakih 10.000 km, ugrađeni spremnik goriva za gorivo za gorivo od 4 do 8 milijuna km. Mogu se pojaviti male razlike u ciklusu održavanja između različitih modela.

Veliko održavanje, sredstvo za filtriranje goriva i ulje, filtar stroja, filtar za zrak istovremeno zamjena. Zamjena filtera za gorenje je složenija, nemojte lako raditi vlastite ruke, a posebna operacija mora biti posebna.

Potreba za zamjenom sredstava za filtriranje goriva (medij za filtriranje goriva)

Medij za filtriranje goriva prema različitim gorivima može se podijeliti na benzinske filtre i dizel filtre, kućanski automati se uglavnom koriste u benzinskim filtrima, benzinskim filtrom i spremnikom goriva ugrađenim i vanjskim.

Vozila s korištenjem dobi, povećanja prijeđenih kilometara, sredstava za filtriranje goriva Dugoročni rad za postizanje određenog životnog ciklusa dovest će do slabosti brzine vozila, povećane potrošnje goriva, povećane buke i smanjene kontrole.

Medij za filter goriva (medij za filtriranje goriva)

1, prije kupnje robe, svakako provjerite modele automobila, pomak i ostale informacije kako biste osigurali ispravnu vrstu pribora za kupnju. Možete provjeriti priručnik za održavanje automobila, također možete koristiti mrežu za brigu o automobilima u skladu s funkcijom "samo održavanje".

2, sredstvo za filtriranje goriva u velikom održavanju, opće i ulje, strojni filtar, filter zraka istodobno zamjena.

3, izbor visokokvalitetnih medija za filter goriva, srednjeg medija za filter goriva često dovodi do slabe opskrbe gorivom, nedostatka snage ili čak plamena. Nečistoće se ne filtriraju, dugo će se vrijeme oštetiti sustav za ubrizgavanje ulja i goriva.

4, kad se osjećaj brzine znatno smanji, ubrzanje motora je loše, kada automobil radi slab, potrebno je zamisliti da je medij za filtriranje goriva možda blokiran i treba provjeriti vrijeme.

U normalnim okolnostima razlika između istinitih i lažnih medija za filtriranje goriva uglavnom je u sljedećim područjima:

Izgled: kvaliteta radnih mjesta

Lažni mediji za filtriranje goriva rade grubo, u kutu kuta s golim okom može vidjeti; Osim toga, težina je također različita, zbog odabira različitih materijala, lažni benzinski filter je često relativno lagan.

Filter papir: sposobnost filtriranja točaka

U filtarskom papiru, lažni mediji za filtriranje goriva koji se koriste u filtarskom materijalu često nisu kvalificirani, što neće filtrirati nečistoće u benzinu, dugotrajna uporaba će utjecati na normalan rad sustava goriva.

Život: duljina života bodova

Život, lažni mediji za filtriranje goriva koji se koriste u materijalu filtar papira su loši, s jedne strane lako do prijevremene štete; s druge strane, to je lako ukloniti filtrirani filter papir u benzin, što može dovesti do začepljenja ulja ili oštećenja benzinske pumpe.


Related Products