Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Razlika između medija pravih i neispravnih goriva

- Oct 11, 2017 -

Razlika između istinitih i lažnih medija za filtriranje goriva ponajviše leži u sljedećim aspektima:

Izgled: Kvaliteta izrade

Fake Fuel Filter Mediji rade više grubo, na rubu kuta s golim okom može se vidjeti, osim toga, težina je također različita, jer izbor različitih materijala, lažni benzinski filteri obično su relativno lagani.

Filtar za filtriranje: Kapacitet filtriranja

U filtarskom papiru, lažni mediji za filtriranje goriva koji se koriste u materijalima za filtriranje često su nedokazani, to će nečistoće u benzinskom filteru biti neadekvatni, dugoročna uporaba će utjecati na normalan rad sustava goriva.

Dulje vrijeme: Duljina vijeka trajanja

U smislu očekivanog trajanja života, filter papir koji se koristi u lažnom sredstvu za filtriranje goriva je slab u materijalu i sklon je preuranjenoj šteti; S druge strane, to je filtarski papir koji proizvodi otpad koji je lako doći u benzin, što može uzrokovati da krug ulja začepljuje ili ošteti benzinsku pumpu.

Medij za filtriranje goriva (filter) Kupnja bilježaka

1, kupnja robe prije, molimo provjerite modele automobila, pomak i ostale informacije kako bi se osiguralo da ispravan model za kupnju dodatne opreme. Možete provjeriti priručnik za održavanje automobila, a također možete koristiti prema funkciji "Samostalno održavanje" bez brige.

2, sredstvo za filtriranje goriva u velikom održavanju, općenito i ulju, filtriranje strojeva, filtriranje zraka istodobno za zamjenu.

3, izbor visokokvalitetnih medija za filtriranje goriva, loše kvalitete medija za filtar goriva često dovode do slabe opskrbe goriva, manjka električne energije ili čak plamena. Nečistoće ne filtriraju, a dugo vremena, sustavi za ubrizgavanje ulja i goriva također će oštetiti koroziju.

4, kada se brzina osjećaja očito smanjuje, ubrzanje motora je loše, automobil se ne može putovati, potrebno je misliti da je medij za filtriranje goriva možda blokiran, potrebu za pravovremenom inspekcijom.


Related Products