Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Ulje za medij za diesel filter je kako očistiti vodu

- Aug 16, 2017 -

Diesel Filter Medijsko ulje je kako očistiti vodu, dizel Filter Media je vrlo dobar gadget, ovaj dodatak može pomoći motoru neće biti zaražen nečistoćama od dizela, ali je i sredstvo za čišćenje filtera medija za diesel gorivo također vrlo važno Mjesec za postavljanje vrijeme čišćenja, nježno pospremite pažnju na male dijelove.

1, struktura dizelskog filter medija otprilike jednaka sredstvu za filtriranje ulja, postoje dvije vrste izmjenjivih i vijaka montiranih. No njezini radni tlak i zahtjevi za temperaturu ulja mnogo su niži od sredstava za filtriranje ulja, a zahtjevi za učinkovitost filtracije su znatno veći od sredstava za filtriranje ulja. Medij za filter srednjeg filtra za sredstvo za čišćenje filtera, koristeći filter medijski papir, ali i upotrebu filca ili polimernog materijala. Medij za filter dizelskih goriva može se podijeliti na separator dizelskih voda, diesel fine Filter Media. Odvajanje ulja i vode važna je funkcija odvajanja dizelske vode.

Prisutnost vode za sustav goriva dizelskog motora je izuzetno štetna, korozija, trošenje, zaglavljivanje i čak pogoršanje procesa izgaranja dizela. Budući da je sumporni sadržaj dizela u Kini veći, dolazi do izgaranja, pa čak i reakcije dijelova motora korozije na sumpornoj kiselini. Tradicionalni način uklanjanja vode uglavnom se istaloži kroz konstrukciju lijevka. Više od tri emisije motora na odvajanju vode od većih zahtjeva, visoki zahtjevi za potrebom korištenja medija za filtriranje visokih performansi.

2, ① isključite spremnik goriva, izvadite cijev i zatim ga otvorite. Da bi protok vode u spremniku bio izvan dizel kada se isključi, instalirana cijev. Ispuštanje tekućine u spremniku kako bi se istaložilo, do odjeljivanja ulja i vode, gornje dizelsko ulje ulije u spremnik. ② Skinite utikač ispod sredstva za filtriranje tako da dizel ulazi u spremnik. Nakon što dizel izvuči iz uskog čepa. Efluent u spremniku se tretira kao što je gore opisano.

3, dizelski filter Medij vode samo jedan moguć, vani u spremnik ne može proizvesti vodu iz tankog zraka. Dakle, ili kvaliteta dizel, ili je spremnik negdje može ući u vodu. Ako je sredstvo za filtriranje dizel goriva u vodi jako puno, onda se usredotočite na provjeru da je poklopac spremnika goriva zapečaćen, gornji dio spremnika ima propuštanja i tako dalje.


Related Products