Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Globalna rešetka savez: istraživanje tehnologije filtracije servo voda

- Oct 09, 2015 -

Nedavno je IBM Global Network Alliance i Tsinghua University "voda izračuna" istraživački projekt je službeno pokrenut u Pekingu, dvije strane zajedno će uspostaviti mehanike i multidisciplinarni istraživački i inovacijski centar, riješiti Kina je voda zagađenje pitanja nasuprot gradu.


Proljeće Zheng, Tsinghua University profesor od kineskih i stranih multidisciplinarna istraživanja tim razvio inovativne vode filtracije tehnologije, kroz korištenje vode u kalibar je vrlo mala, samo nekoliko molekula kroz vode filtar cijevi u Super brzo teče i vode isparavanje u posebno tretirane površine izuzetno, za postizanje niže potrošnje energije pročišćavanja otpadnih voda dok se povećava slatkovodna proizvodnja , te u konačnici smanjuju troškovi pročišćavanja vode.


Međutim, ključ za ovu tehnologiju je uloženo praktične primjene je li sposobnost da točno simulirati molekula vode u membranu niske brzine protoka u cjevovod razumjeti mehanizam, kako bi se stvorio isplativ vode oprema za obradu. Potrebno je ovo simulacija, masovni obračun, to zahtijeva da znanstveno istraživačkih institucija s puno računanja snage. Gruba procjena, istraživački projekt zahtijeva milijune računala sati, ako samo oslanjajući se na postojeće računalnih resursa, potrebe tisuće godina vremena. Radeći s IBM-om, projekt izračuna vrijeme može skratiti za jednu godinu.


Related Products