Kategorija proizvoda

Obratite nam se

Shandong Renfeng specijalni materijali Co, Ltd

Dodati: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Kina 256407

Tel: 86-533-8690983/8688836

Faks: 86-533-8690158

E-mail:zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web:www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Medij za filter goriva za teške uvjete rada

Visoka učinkovitost i kapacitet za držanje prašine Kapacitet odvajanja goriva / voda Komponentni filter srednje vrijednosti: RF7204PY8M Propusnost zraka: 41 (L / m * s) 2 SD Temeljna težina: 235 (g / m2) SD Krutost: 11 (mN.m) Vlažnost: 3.9 % PET spunbond netkani materijali, PBT taljevine i papirnati papir su oblikovani od strane ...

Pošaljite upit

Detalji o proizvodu

RF7204PY8M
Sirovina drvne pulpe za automobile filter medija se uvozi iz Kanade, Švedske, SAD, Brazil i tako dalje. Postoje dvije osnovne linije za proizvodnju papira i dvije linije premaza za smolu topive u vodi i smolu koja je topiva u alkoholu. Za fenolni impregnirani filtar papir, fenolna stvrdnjavajuća linija uvezena je iz njemačkog VITS-a, koji je najnaprednije tehnologije na svijetu. Obrađena širina filter papira je između 10mm i 1750mm.

Mogu se ponuditi razni mediji za filtriranje, kao što su mediji za filtriranje zraka, sredstva za filtriranje ulja, sredstva za filtriranje goriva i sredstva za filtriranje usporivača plamena. To su za različite primjene u industriji automobilskih filtara.

Značajke Renfengovih medija za filtriranje goriva u automobilima:
1. Dobra propusnost zraka
2. Učinkovitost filtriranja
3. dugi vijek trajanja

RF7204PY8M

Visoka učinkovitost i kapacitet za držanje prašine

Sredstvo za razdvajanje goriva / vode Kompozitni medij za filtriranje

Stupnjevi: RF7204PY8M

Propusnost zraka: 41 (L / m * s) 2

SD Osnovna težina: 235 (g / m2)

SD tvrdoća: 11 (mN.m)

Vlažnost: 3,9%

PET nepropusni netkani materijal, PBT tekućom tkaninom i filtar papir su oblikovani ultrazvučnim točkastim zavarivanjem, spunbond sloj je za zaštitu, rastopljeni sloj je za odvajanje ulja i vode i poboljšava sposobnost zadržavanja prašine i performanse filtriranja; Papir od drvene pulpe zadovoljava sve zahtjeve Sintetski medij za filtriranje na fizičkim pokazateljima i nabiranje, odrediti konačnu učinkovitost filtriranja.

Upit